Müdürün Mesajı

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,

Bahçeşehir Mersin Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretime başladığımız günden bugüne kurumumuz; Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemesi, köklü kültürü ve sağlam yapısı, deneyimli ve alanında yetkin öğretim kadrosu, kurumsallaşmış kimliği ile örnek bir okuldur.

Amacımız, kendi geleceklerine yön verebilen, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, yabancı dile hâkim, çağdaş, modern, eleştirel düşünce yeteneğine sahip, akademik yeterlilik ve kişisel gelişmişlikle üniversite yaşamına hazırlanan, bilinçli kariyer seçimi yapabilen bireyler yetiştirmektir.

Okulumuz, öğrencilerimize hızla gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurabilmeleri, akademik ve sosyal yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına çok sayıda olanak sağlamaktadır. Aldıkları zengin eğitimin yanı sıra, sosyal sorumluluk faaliyetleri ile de öğrencilerimiz toplumu daha yakından tanıma, yaşadıkları topluma katkıda bulunma fırsatına sahip olmaktadırlar.

Her geçen gün daha da genişleyen öğrenci, veli, öğretmen ve mezunlarımız ile daha büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bizleri aydınlık geleceğe taşıyacak gençlerimizle birlikte dün olduğu gibi bugün de ve bundan sonra da başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyoruz.

Saygılarımla
  Seda YAPAR